Песни, не вошедшие в альбомы
|
|
Tawny | Дата: Четверг, 24.09.2009, 17:09 | Сообщение # 1 |
Умница!!! ♥
Статус: Offline
| Давайте обсуждать и выкладывать сюда песни, не вошедшие в альбомы Леоны. Loving you Кавер на песню Минни Риппертон. Леоне было всего 15, когда она записала эту песню!
|
|
| |
Rachel | Дата: Четверг, 24.09.2009, 17:16 | Сообщение # 2 |
Золотце
| Никогда бы не подумала, что ей здесь 15! Очень мило и трогательно.
|
|
| |
Tawny | Дата: Четверг, 24.09.2009, 21:22 | Сообщение # 3 |
Умница!!! ♥
| Quote (Rachel) Очень мило и трогательно. И эти высокие ноты... не хуже, чем Минни!
|
|
| |
Tawny | Дата: Вторник, 29.09.2009, 22:46 | Сообщение # 4 |
Умница!!! ♥
| Fool к сожалению в mp3 нету... Суперская, классная, зажигательная песня! Леона чудесна!!!
|
|
| |
Rachel | Дата: Среда, 30.09.2009, 17:44 | Сообщение # 5 |
Золотце
| Ну да, мило! Но мне не очень понравилось. Возможно из-за несколько электронного звузания песни. Я не люблю такие вещи. P.S. в сочетании с этим видеорядом смотрится очень приятно
|
|
| |
Tawny | Дата: Четверг, 01.10.2009, 17:08 | Сообщение # 6 |
Умница!!! ♥
| Quote (Rachel) P.S. в сочетании с этим видеорядом смотрится очень приятно Мне тоже понравилось видео! На ютубе к песне Loving you тоже есть похожее видео - из нарезок с Иксфактора. Loving you - песня немного по-другому обработана, и Леона поет с Марли Уиллисом.
|
|
| |
Rachel | Дата: Пятница, 02.10.2009, 17:32 | Сообщение # 7 |
Золотце
| Quote (Kravitz) Loving you - песня немного по-другому обработана, и Леона поет с Марли Уиллисом. Мне понравилось! Красиво, нежно. Но вот видео ряд, на мой взгляд не всегда поподал. Мне кажется, что фрагменты с говорящей Леоной не очень подходили. Но это уже к тому, кто сделал видео.
|
|
| |
Tawny | Дата: Понедельник, 05.10.2009, 16:34 | Сообщение # 8 |
Умница!!! ♥
| Fool mp3! Я переделала в mp3, залила, можно скачивать!
|
|
| |
Rachel | Дата: Понедельник, 05.10.2009, 16:39 | Сообщение # 9 |
Золотце
| Quote (Kravitz) Я переделала в mp3, залила, можно скачивать! А, спасибо!
|
|
| |
Tawny | Дата: Понедельник, 12.10.2009, 22:36 | Сообщение # 10 |
Умница!!! ♥
| Stone Hearts Можно скачивать!
|
|
| |
Rachel | Дата: Пятница, 16.10.2009, 20:32 | Сообщение # 11 |
Золотце
| Спасибо! Уже качаю.
|
|
| |
Tawny | Дата: Понедельник, 02.11.2009, 23:51 | Сообщение # 12 |
Умница!!! ♥
| Loving you lyrics Lovin' you is easy cause you're beautiful Makin' love with you is all i wanna do Lovin' you is more than just a dream come true And everything that i do is out of lovin' you La la la la la la la... do do do do do No one else can make me feel The colors that you bring Stay with me while we grow old And we will live each day in springtime Cause lovin' you has made my life so beautiful And every day my life is filled with lovin' you Lovin' you i see your soul come shinin' through And every time that we oooooh I'm so in love with you La la la la la la la... do do do do do No one else can make me feel The colors that you bring Stay with me while we grow old And we will live each day in springtime Cause lovin' you is easy cause you're beautiful And every day my life is filled with lovin' you Lovin' you i see your soul come shinin' through And every time that we oooooh I'm more in love with you La la la la la la la... do do do do do La la la la la la la... do do do do do
|
|
| |
Tawny | Дата: Среда, 04.11.2009, 18:59 | Сообщение # 13 |
Умница!!! ♥
| Fool lyrics owh, how did i get to feel this fool i use to be so smart head on my shoulders my logic falls apart as your loves goes colder {and im checking outta your dairies} dint wanna look in side your secret box going through your emails all this jelousey makes me feel like some kind of fool i dont wanna be a fool i use to be in control & cool till u played me for a fool how did i come to this lost in this madness maybe it was that kiss you gave the waitress is it her that keeps on calling evertime i answer there is no1 there filled with Suspicion i waited outside your house like some kind of fool i dont wanna be a fool i use to be incontrol and cool till you played me for a fool fool i dont wanna be a fool you will be looking good but i had to come first i gave your black prada suit to help the homeless i read all of her letters so u told her i was just a friend next time ill know betta dont let a lover take you heart and turn you in a fool all this jelousey makes me feel like some kind of fool i dont wanna be a fool i use to be in control & cool
Сообщение отредактировал Kravitz - Среда, 04.11.2009, 19:00 |
|
| |
Rachel | Дата: Среда, 04.11.2009, 19:01 | Сообщение # 14 |
Золотце
| Kravitz, спасибо за тексты!
|
|
| |
Tawny | Дата: Среда, 04.11.2009, 19:05 | Сообщение # 15 |
Умница!!! ♥
| Quote (Rachel) Kravitz, спасибо за тексты! Пожалуйста! Это я не сама писала, так что проверю и подредактирую если что)
|
|
| |
Tawny | Дата: Среда, 25.11.2009, 15:21 | Сообщение # 16 |
Умница!!! ♥
| Pulse скачать песню можно здесь Для того чтобы скачать песню, нажмите правой кнопкой мыши на "Скачать MP3" и нажмите "Сохранить по ссылке как..." и файл скачается. Pulse lyrics Pulse, Pulse, Pulse (3x) Heart starts spinning and I can’t breathe Been through this so many times Like I need a release I’m so sick I’m nervous There’s so many symptoms I’m shaking, braking, now I’m a victim Blood starts rushing straight to my head Got me spinning around and I can’t stand I’m lonely, I’m so weak I feel you’re the only one who can hold me Who knows me Chorus I’m looking for a pulse Feels like I’m growing cold I’m looking for a heart beat so sweet Help me breathe You’re a life line, reach me in time Help me survive ooooh I’m looking for a pulse Feels like I’m growing cold I’m looking for a heart beat so sweet Help me breathe You’re a life line, reach me in time Help me survive I can’t find any signs of a pulse Pulse, Pulse, Pulse ... Heat starts rising but my temperature falls Love is the remedy but I can’t feel it at all I’m yawning, I’m hurting , my senses impaired Can’t feel, can’t speak I can’t see you there Chorus I’m looking for a pulse Feels like I’m growing cold I’m looking for a heart beat so sweet Help me breathe You’re a life line, reach me in time Help me survive ooooh I’m looking for a pulse Feels like I’m growing cold I’m looking for a heart beat so sweet Help me breathe You’re a life line, reach me in time Help me survive I can’t find any signs of a pulse o-o-o-oooooh (3x) I’m only human still surviving I need help, please someone revive me Chorus I’m looking for a pulse Feels like I’m growing cold I’m looking for a heart beat so sweet Help me breathe You’re a life line, reach me in time Help me survive ooooh I’m looking for a pulse Feels like I’m growing cold I’m looking for a heart beat so sweet Help me breathe You’re a life line, reach me in time Help me survive I can’t find any signs of a pulse (o-o-o-oooooh) pulse, pulse (x3) I can’t find any signs of a pulse
Сообщение отредактировал Kravitz - Среда, 25.11.2009, 15:23 |
|
| |
Rachel | Дата: Среда, 25.11.2009, 17:17 | Сообщение # 17 |
Золотце
| Kravitz, спасибо!
|
|
| |
Tawny | Дата: Понедельник, 22.03.2010, 17:22 | Сообщение # 18 |
Умница!!! ♥
| Butterflies Помните эту милую песенку, которую мы никак не могли скачать?! Теперь вы можете ее скачать! Скачать - Leona Lewis - Butterflies
Сообщение отредактировал Tawny - Понедельник, 22.03.2010, 17:23 |
|
| |
Rachel | Дата: Понедельник, 22.03.2010, 18:45 | Сообщение # 19 |
Золотце
| Tawny, спасибо за песню!
|
|
| |
Tawny | Дата: Вторник, 08.06.2010, 15:45 | Сообщение # 20 |
Умница!!! ♥
| Старая песня - Bringing the heat DOWNLOAD
|
|
| |
Rachel | Дата: Вторник, 08.06.2010, 17:23 | Сообщение # 21 |
Золотце
| Tawny, спасибо! Приятная песня.
|
|
| |
Tawny | Дата: Вторник, 08.06.2010, 22:37 | Сообщение # 22 |
Умница!!! ♥
| Quote (Rachel) Приятная песня. Очень приятная! так мило поет, просто класс!
|
|
| |
Tawny | Дата: Вторник, 14.09.2010, 23:01 | Сообщение # 23 |
Умница!!! ♥
| Большая редкость!!! нигде не могла найти эту песню!!! теперь у нас есть кусочек!!! Это старая песня Леоны до икс-фактора, целиком нигде не найти к сожалению, но будем искать! Tell Me http://www.megaupload.com/?d=8QVJ8IU3
|
|
| |
Rachel | Дата: Среда, 15.09.2010, 08:56 | Сообщение # 24 |
Золотце
| Quote (Tawny) целиком нигде не найти к сожалению Хорошо, что хотя бы кусочек удалось найти! Песня не очень сильная, но слушается легко и приятно!
|
|
| |